SEGRE

EMERGÈNCIES FOC

Una desena d'afectats per l'incendi d'Esterri

Demanen a les valls d'Àneu més bombers

Efectius dels Bombers van sanejar ahir l’immoble afectat per l’incendi.

Efectius dels Bombers van sanejar ahir l’immoble afectat per l’incendi.PERE TICÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una desena de veïns han hagut de deixar casa seua després de l’incendi ocorregut dimecres a la nit en un bloc de pisos del carrer Sebastià Ramonich d’Esterri d’Àneu (vegeu SEGRE d’ahir). El foc es va declarar a les 21.15 hores i fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar més d’una desena de dotacions dels Bombers, que van poder controlar l’incendi cap a les tres de la matinada.

Els veïns van ser desallotjats i van passar la nit a casa de propers. L’alcalde d’Esterri, Pere Ticó, va explicar que les flames no han afectat l’estructura de l’immoble, però sí la teulada i una paret pròxima a una fusteria.

Després de la revisió dels tècnics, els desallotjats no podran tornar a les seues cases fins al sanejament de l’edifici. Ticó va explicar a aquest diari que les causes del foc van ser un mal aïllament de la xemeneia i la mala construcció de la teulada, “una cosa habitual” a la zona.

Va dir que el tub de la xemeneia era net però que no tenia l’aïllament necessari. Ticó va demanar més bombers, ja que el parc d’Esterri, de voluntaris, no compta amb una escala, un fet que hauria permès una actuació més ràpida.

tracking