SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Àger habilita un pàrquing perquè no s'estacioni al centre

Permetrà millorar l'accés al COU, l'àrea de vols i granges

La finca que ha comprat l’ajuntament d’Àger.

La finca que ha comprat l’ajuntament d’Àger.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament d’Àger ha comprat una finca d’11.968 metres quadrats per 57.200 € i hi habilitarà un pàrquing per evitar que els visitants estacionin al centre del poble. Aquesta actuació també permetrà que la Generalitat millori el camí del Centre d’Observació de l’Univers (COU), la zona d’enlairament i vol sense motor del Montsec d’Ares i de diverses explotacions agràries on ara és difícil accedir amb tractors i camions.

A més, es traslladarà a aquesta zona la bàscula municipal, s’enjardinarà l’entorn i es condicionarà una àrea de passeig. L’alcaldessa, Mireia Burgués, va assenyalar que aquesta millora suposa un pas més cap a la conversió en zona de vianants del centre urbà que augmentarà el seu potencial turístic.

La finca era propietat de la Sareb i era utilitzada com a pàrquing sense regular pels veïns. Els serveis municipals abordaran en les properes setmanes el projecte per adequar la zona com més aviat millor, Per la seua part, la conselleria de Territori s’ha compromès a millorar l’accés al COU i a la zona de parapent i ala deta del Montsec.

tracking