SEGRE

INICIATIVES SALUT

Polèmica a la Seu per la campanya antiburilles

Consideren que afecta el comerç

Les botelles estaran instal·lades durant una setmana.

Les botelles estaran instal·lades durant una setmana.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La campanya de sensibilització ambiental sobre les burilles a terra que va presentar dijous l’ajuntament de la Seu d’Urgell (vegeu SEGRE d’ahir) ha generat les crítiques de comerciants i del principal grup a l’oposició al consistori, Compromís X la Seu, que ha reclamat “la retirada immediata” de les 140 botelles de plàstic plenes amb fins a 100.000 burilles instal·lades en pilones al carrer Major. La Unió de Botiguers de la Seu va ser la primera entitat a mostrar-se en contra de l’acció.

El seu president, Juan Carlos Salsas, va lamentar ahir que “ningú ens ha avisat prèviament” i va instar l’equip de govern (Junts i ERC), a “la immediata retirada d’aquesta exposició per antihigiènica, insalubra i destructiva des del punt de vista comercial”. .

Alguns comerciants van optar per retirar botelles. Així mateix, Compromís X la Seu considera l’acció “equivocada, antihigiènica i antiestètica” i que “perjudica” el comerç. La regidora de Medi Ambient, Núria Tomàs, va assegurar que la campanya va ser presentada a tots els grups municipals i que “cap s’hi va oposar ni va fer cap aportació”.

tracking