SEGRE

MUNICIPIS COMUNICACIONS

Ajornen la nova glorieta de Tremp i revisen el projecte

A petició de l'ajuntament, que hi veu problemes d'accessibilitat

La zona on es preveu construir la glorieta amb dos rotondes.

La zona on es preveu construir la glorieta amb dos rotondes.A.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El departament de Territori va retirar divendres la senyalització horitzontal que simulava la glorieta que anava a construir aviat a Tremp, a l’entrada nord de la travessia de la carretera C-13. Segons el regidor d’Obres, Antoni Flores, ho ha fet a petició de l’ajuntament i els veïns, que consideren que el projecte actual presenta problemes d’accessibilitat.

La conselleria ho revisarà i introduirà canvis per facilitar l’entrada i sortida als carrers limítrofs. L’objectiu és simplificar-ho per no complicar la circulació pel centre a l’incorporar el trànsit per les vies laterals. Té un pressupost de 677.000 euros i un termini d’execució d’uns 6 mesos.

La previsió era fer una mitjana unida per dos rotondes en un tram de la travessia al costat de la gasolinera de Repsol. Segons Flores, és necessari adoptar alguna mesura en aquesta zona ja que està demostrat per radar i el nombre de multes que s’imposen que és un dels punts on els vehicles van a més velocitat de l’estipulada, per la qual cosa cal executar-la per seguretat.

La zona on es preveu construir la glorieta amb dos rotondes.

La zona on es preveu construir la glorieta amb dos rotondes.A.F.

tracking