SEGRE

EMERGÈNCIES FOCS

Tres incendis a Prullans, Granyanella i Torà calcinen 15 hectàrees de vegetació

El foc a Prullans es va declarar al costat de l’Eix Pirinenc.

El foc a Prullans es va declarar al costat de l’Eix Pirinenc.BOMBERS DE LA GENERALITAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir a la tarda en tres incendis de vegetació a Prullans, Granyanella i Torà. El primer va ser el de Prullans, a la Cerdanya.

Es va declarar a les 14.06 hores en zona forestal als marges de l’N-260. En l’extinció hi van treballar quinze dotacions terrestres i dos avions de vigilància i atac.

El foc va poder ser controlat cap a les 16.00 hores i va calcinar una extensió de 2,5 hectàrees. L’incendi va obligar a tallar un dels carrils de l’Eix Pirinenc i els Mossos d’Esquadra van donar-hi pas alternatiu, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

El segon incendi es va registrar poc després a Granyanella, a la Segarra. Els Bombers van ser alertats a 14.24 hores i quatre dotacions es van traslladar fins al lloc dels fets i van poder donar-lo per controlat a les 14.55 hores.

Van cremar tres hectàrees de canyes. Posteriorment, es va quedar una dotació per remullar la zona.

A Torà, el foc es va declarar a les 15.47 hores i els Bombers van activar 16 dotacions terrestres i tres mitjans aeris (dos avions de vigilància i atac i un helicòpter bombarder). Cap a les 17.45 hores el van donar per estabilitzat.

Les flames van calcinar al voltant de deu hectàrees als afores d’aquesta localitat de la Segarra..

tracking