SEGRE

MUNICIPI ESTABLIMENTS

Comerciants de Mollerussa instal·len parades davant de les botigues per animar les rebaixes

Campanya de comerços associats a Mollerussa Comercial que durarà fins divendres

PlaBike, un dels establiments participants en la iniciativa.

PlaBike, un dels establiments participants en la iniciativa.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els establiments associats a Mollerussa Comercial han sortit al carrer per incentivar les rebaixes fins divendres vinent. Es tracta d’una iniciativa que diversos negocis ja van portar a terme del 8 al 12 de febrer. Davant de la bona acollida del públic, ara la repeteixen amb més participants. Ja superen la quinzena. Botigues de moda, complements, calçat i també productes de la llar han muntat parades al davant del seu establiment, durant l’horari habitual d’obertura, per oferir productes rebaixats i ofertes.

Aquesta iniciativa, batejada com Rebaixes al carrer!, és el substitut del tradicional Mercat de Rebaixes que l’entitat celebrava cada any a finals del mes de gener i principis de febrer. Segons el president de Mollerussa Comercial, Àlex Català, l’opció de celebrar aquest mercat en divendres “no era viable”, a causa de les restriccions que estableix el Procicat per la pandèmia del coronavirus.

En lloc d’això, han optat perquè les botigues muntin les seues pròpies parades en ple carrer, en un moment en què les limitacions a la mobilitat permeten que els veïns de la comarca puguin desplaçar-se fins a Mollerussa. El fet que les parades siguin a l’aire lliure, va apuntar Català, també contribueix a la seguretat de comerciants i clients.

Aquests últims podran pagar les compres amb molleuros, la moneda que aquesta entitat fa servir per incentivar les compres a la capital del Pla..

Precisament, l’edició del 2020 va ser l’últim mercat que l’associació comercial va celebrar abans de l’inici de la pandèmia. Posteriorment, es va cancel·lar el Mercat de Festa Major i la JuliolFest, encara que els comerciants finalment van organitzar un Mercat de Rebaixes d’Estiu a l’agost, ja amb mesures de seguretat per evitar nous contagis del coronavirus.

tracking