SEGRE

Detenen el motorista que va envestir un policia en un control a Lleida

Ha amenaçat de forma violenta els agents que l'han arrestat

Vista general de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Lleida.

Vista general de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres el motorista que suposadament va fugir d’un control i va ferir un policia a l’N-II a Lleida dilluns passat. Segons la policia, es tracta d'home de 29 anys, veí d'Alcarràs i de nacionalitat romanesa, que està acusat dels delictes de conducció temerària, amenaces i atemptat contra els agents de l'autoritat.

Els fets es van iniciar la tarda del passat dilluns en un control de trànsit a la carretera N-II pk.450, al terme municipal de Soses. Els mossos van veure una motocicleta que s'apropava al control i que realitzava un avançament prohibit a dos vehicles. Seguidament van indicar al motorista que s'aturés, però va fer cas omís de les indicacions, va realitzar un canvi de sentit i va fugir a gran velocitat.

Arran del fet es van alertar a altres patrulles del sector, que van detectar el motorista. Aquest va accedir a l'autovia A2 en direcció a un punt on es va situar una patrulla per aturar-lo.En arribar-hi, va envestir un dels agents que va haver d’apartar-se per evitar un impacte directe. Tot i això, el mosso va patir rascades i contusions en un lateral del cos. El motorista va tornar a fugir però aquest cop estava identificat per la matrícula del vehicle.

A partir d'aquí es va obrir una investigació per localitzar el conductor. Ha estat localitzat i detingut avui, pels volts de les 07.15 hores, a la plaça dels Vents d'Alcarràs.

En el moment de la detenció el motorista ha mostrat una actitud violenta, amenaçant greument als agents que procedien a la seva detenció.

El detingut, que té nombrosos antecedents, passarà properament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

tracking