SEGRE

Un poble de la Segarra denuncia una nova onada de robatoris

Van assaltar un xalet i ho han intentat en una altra casa i l’estanc

Presó per a un clan familiar per robar en empreses de l'Urgell

Presó per a un clan familiar per robar en empreses de l'UrgellSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sant Guim de Freixenet ha patit diversos intents de robatoris en habitatges en les últimes dos setmanes. Segons l’alcalde, Francesc Lluch, tot apunta que els autors són dos individus de complexió forta que es van desplaçar a la localitat amb un vehicle marca BMW.

El primer intent de robatori va tenir lloc el 5 de febrer. Els lladres van accedir a un habitatge a través d’uns patis però al detectar que hi havia un inquilí a dins van fugir. Dos dies després, els lladres van accedir per la força en un xalet del qual es van emportar algunes pertinences. Finalment, l’últim episodi va tenir lloc el passat dia 14 quan van intentar entrar a l’estanc a través del Centre de Dia.

L’alcalde va explicar ahir que s’ha posat en contacte amb el cap dels Mossos d’Esquadra de Cervera per informar-lo dels fets i demanar més vigilància. S’ha de recordar que fa un any Sant Guim ja va patir una sèrie de robatoris amb un modus operandi molt similar.

Robatoris anteriors

L’Audiència de Lleida va condemnar fa un any en un judici per conformitat deu joves a penes d’entre dos anys i tres anys i tres mesos de presó per una onada de robatoris en cases entre el maig i el setembre del 2018. Concretament, estaven acusats de 38 robatoris amb força. Els acusats, de Manresa, anaven als domicilis de pobles petits de comarques com la Segarra, el Segrià, el Bages o l’Alt Penedès. Accedien a l’interior de l’immoble forçant portes o finestres i s’enduien diners i objectes de valor.

tracking