SEGRE

TRÀNSIT EMERGÈNCIES

Una aparatosa col·lisió talla dos hores l'autopista a les Borges

Van xocar un camió i una furgoneta, el conductor de la qual va quedar atrapat i van tardar una hora a rescatar-lo || La via va estar tallada en direcció a Montblanc

Bombers i sanitaris durant el rescat del conductor ferit.

Bombers i sanitaris durant el rescat del conductor ferit.BOMBERS LES BORGES BLANQUES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’autopista AP-2 va estar tallada al voltant d’unes dos hores ahir al matí a l’altura de les Borges Blanques i en direcció a Montblanc per una aparatosa col·lisió entre un camió i una furgoneta. El conductor d’aquest últim vehicle va quedar atrapat i els equips d’emergència van tardar més d’una hora a poder rescatar-lo. Va ser evacuat amb pronòstic menys greu a l’hospital Arnau de Vilanova.

L’accident es va produir a les 7.08 hores del matí quan, per causes que es desconeixen i s’estan investigant, van col·lidir per darrere un tràiler i una furgoneta. Aquest últim vehicle va xocar amb la part posterior del camió, que transportava cereals, a l’altura del quilòmetre 162.

A conseqüència de l’impacte, el conductor va quedar atrapat per la part del maluc amb el volant. Estava conscient.

El sinistre va obligar a tallar la circulació en direcció a Barcelona. Al lloc van desplaçar-s’hi diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Finalment, cap a les 8.00 hores, van poder treure el conductor ferit, que va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova. Els Mossos van reobrir a les 8.40 hores un dels dos carrils i, finalment, cap a les 9.00 hores es va reobrir l’altre carril, la qual cosa va generar cues, segons Trànsit.

L’accident es va produir a les 7.08 hores i fins a les 8.40 no es va reobrir un dels carrils

D’altra banda, un cotxe va sortir de la carretera ahir a la tarda a Gimenells després de la irrupció d’un senglar, segons van informar els Bombers. L’accident es va produir a les 20.01 hores a la carretera IG-9. No hi va haver persones ferides i només va caldre lamentar danys materials.

D’altra banda, al matí també hi va haver despreniments de pedres a la carretera C-28 a la Bonaigua que van obligar a donar pas alternatiu, segons va informar Trànsit. Al seu torn, a l’A-2, al seu pas per Fraga, ahir es va cremar un camió que circulava en direcció a Lleida.

tracking