SEGRE

MUNICIPIS TURISME

Així es podrà veure la floració d'Aitona amb les restriccions per la Covid

Inicia la campanya aquesta setmana, com Torres de Segre

L’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, amb la campanya del 2021.

L’alcaldessa d’Aitona, Rosa Pujol, amb la campanya del 2021.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb el lema “Aitona batega en rosa” comença avui la campanya Fruiturisme d’aquest any marcada per les restriccions per la Covid, segons va explicar ahir l’alcaldessa d’aquesta població del Baix Segre, Rosa Pujol. Tots els actes es faran a través de les xarxes socials, en especial Instagram, per poder exposar les fotos característiques del mar rosa de la floració. Només hi haurà un punt d’informació des d’avui i fins al 14 de març al poliesportiu en el qual hi haurà personal municipal i familiars de regidors.

“L’objectiu és que no hi hagi contagis, per la qual cosa recordem que aquest cap de setmana persisteix el confinament comarcal. Per aquesta raó, demanarem als Mossos que extremin el control ja que hem rebut trucades per venir de Barcelona i altres punts de l’Estat.” Pujol va indicar que “es limitarà l’accés a finques privades per evitar aglomeracions però tots els veïns del Segrià poden venir per lliure sempre que respectin les normes sanitàries”.

En aquesta ocasió no hi haurà visites guiades de pagesos i voluntaris, però sí mercat de proximitat amb quatre o cinc parades. També es manté la campanya per apadrinar fruiters que va començar l’any passat i que n’ha beneficiat mig centenar.

Els veïns de la comarca poden visitar-lo per lliure, però s’intensificaran les mesures de control

Per la seua part, Torres de Segre també posa en marxa activitats per veure la floració dels fruiters amb visites a peu i amb cotxe per diferents rutes del municipi des d’aquest diumenge fins a mitjans de març. Per participar-hi és necessari fer reserves anticipades. Algunes són gratuïtes encara que hi ha visites guiades a grups reduïts que valen entre 3 i 5 €.

tracking