SEGRE

ESNOTICIA

El Govern admet que Aran rep visitants i mossos vigilen l'N-230

Control de Mossos a l’N-230 a Vilaller en direcció a Aran.

Control de Mossos a l’N-230 a Vilaller en direcció a Aran.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Generalitat va admetre ahir que ha constatat l’entrada i sortida d’Aran de persones que no resideixen a la Val ni tenen motius justificats per a aquests desplaçaments en ple confinament comarcal. La consellera de Salut, Alba Vergés, va apuntar que això passa tant en cap de setmana com en feiners, i va fer una crida a respectar les restriccions.

Per la seua banda, el comissari Joan Carles Molinero va apuntar a controls “dinàmics” a les carreteres sense especificar si els reforçarien. Hores després d’aquestes declaracions, cap a les 16.00, els Mossos d’Esquadra van establir un control a l’N-230 al seu pas per Vilaller, on van demanar documentació a tots els conductors que circulaven en direcció a Aran.

La Val té el risc de rebrot més elevat de Catalunya, amb 2.046 punts, vint vegades més que els cent que es consideren risc alt. Aquesta situació va portar el Conselh Generau a sol·licitar al Govern més vacunes i a estudiar mesures específiques per a Aran, unes peticions que no han rebut resposta.

tracking