SEGRE

MOBILITAT SEGURETAT

Una nova allau talla la C-13 entre Rialp i Llavorsí

Cauen roques en un altre tram de la via

Els treballs per retirar les roques caigudes sobre la C-13.

Els treballs per retirar les roques caigudes sobre la C-13.AJUNTAMENT DE LLAVORSÍ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una nova allau de roques va tallar ahir la carretera C-13 entre Rialp i Llavorsí, un tram que ha patit diversos despreniments en els últims anys. Les pedres van tallar els dos carrils poc abans de les 17.30 i, una hora més tard, els treballs per netejar la calçada van permetre obrir-ne un i donar pas alternatiu als vehicles.

Al tancament d’aquesta edició persistien retencions a la carretera per aquesta raó. L’allau no va provocar danys personals, encara que aquesta vegada va faltar poc.

L’alcalde d’Alins, Manel Pérez, circulava en el seu cotxe pel tram afectat cap a Sort quan va tenir lloc i fins i tot va veure caure les primeres pedres. Quan el gruix del despreniment va tallar la calçada, ell acabava de deixar-lo enrere.

Va aturar el cotxe i va trucar als Mossos d’Esquadra per donar avís del que havia succeït. El despreniment es va produir a un quilòmetre al sud de Llavorsí.

Es tracta d’un punt diferent a què ha estat objecte d’obres de la Generalitat en els últims mesos per assegurar el pendent i evitar la caiguda de roques. L’alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, va apuntar que aquest problema es dona en gran part del trajecte entre el seu municipi i Llavorsí.

tracking