SEGRE

ESNOTICIA

Els escoltes i guies de Tàrrega reclamen activitat a l'aire lliure

Els escoltes i guies de Tàrrega reclamen activitat a l'aire lliure

Els escoltes i guies de Tàrrega reclamen activitat a l'aire lliureSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Membres de l’Agrupament Escolta i Guia Mestre Güell Roger de Llúria de Tàrrega van recrear un campament a la plaça Major de la capital de l’Urgell ahir a la tarda per reclamar el retorn del lleure educatiu presencial per a totes les edats. Cinta Noró, responsable de l’Agrupament de Tàrrega, va explicar que “fa molts mesos que acatem les restriccions i el lleure educatiu és una de les últimes coses que tenen en compte, quan s’ha demostrat que és un espai segur”.

En aquest sentit, Jordi Garriga, també responsable de l’Agrupament, va lamentar que “a l’estiu ens van utilitzar de conillets d’Índies per demostrar que les escoles podien ser segures i ara que han obert els centres, ens han deixat de banda”..

S’ha de recordar que, des de dilluns, el lleure educatiu i les activitats extraescolars poden ser presencials per a Infantil i Primària (fins als 12 anys) però en el cas del Cau de Tàrrega tenen joves de fins a 18 anys. Per això, unes 130 persones no poden reprendre les activitats presencials, mentre que unes altres 130 sí que poden fer-ho.

tracking