SEGRE

MUNICIPIS TURISME

Més de 150 persones en el primer dissabte de Fruiturisme a Aitona

Turistes admirant ahir els camps en flor d’Aitona.

Turistes admirant ahir els camps en flor d’Aitona.AYUNTAMIENTO DE AITONA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 150 persones van visitar ahir el mar rosa d’Aitona el primer dissabte de la campanya de Fruiturisme, que aquest any està marcada per la crisi sanitària de la Covid. Aquest va ser el nombre de visitants que, segons l’alcaldessa, Rosa Pujol, van acudir al punt d’informació habilitat a la zona del poliesportiu. S’hi afegeixen els que van visitar per lliure els camps d’arbres fruiters florits.

Pujol va assenyalar que aquests visitants procedien del Segrià, ja que les restriccions de mobilitat actuals només permeten desplaçaments dins de la comarca de residència. Va apuntar que també hi van arribar mitja desena de caravanes i que hi va haver visitants a la cova del Pare Palau i el mirador de Sant Joan. A més, els turistes van poder comprar productes de proximitat a les cinc parades que es van instal·lar a fora del poliesportiu. Pujol va explicar que els restaurants de la localitat també van rebre reserves.

S’ha de recordar que, a causa de la Covid, aquest any no s’oferiran rutes guiades com en altres edicions de Fruiturisme. Així mateix, es promocionarà el mar rosa d’Aitona a través de les xarxes socials, ja que amb les restriccions de mobilitat actuals no hi podran arribar visitants d’altres comarques. No obstant, es manté la campanya per apadrinar arbres fruiters, que va començar l’any passat.

tracking