SEGRE

INFRAESTRUCTURES INCIDÈNCIES

Treballs per evitar noves allaus a la C-13

Pas alternatiu a la C-13 pel despreniment de divendres.

Pas alternatiu a la C-13 pel despreniment de divendres.A.LL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Carreteres de la Generalitat continuava treballant ahir a la zona on, divendres passat, es va produir un nou despreniment de roques sobre la C-13 entre Rialp i Llavorsí. A la tarda, una màquina va sanejar el talús on encara hi havia risc de caiguda de roques, segons va explicar l’alcalde de Llavorsí, Josep Vidal.

Avui diumenge es mantindrà el pas alternatiu de vehicles, mentre que les tasques de consolidació seguiran dilluns per assegurar el pendent en aquesta zona, va indicar Vidal. L’allau de roques que va tallar divendres la C-13 va tenir lloc en un tram en què ja s’han produït diversos despreniments en els últims anys, entre els pobles de Rialp i Llavorsí.

Les pedres van tallar els dos carrils de la via cap a les 17.30 i una hora més tard se’n va poder obrir un per donar pas alternatiu als vehicles. El despreniment no va causar danys personals, tot i que l’alcalde d’Alins, Manel Pérez, circulava en aquell moment per la carretera i va veure caure les primeres pedres (vegeu SEGRE d’ahir).

La Generalitat ja ha assegurat el pendent pròxim a la calçada en altres punts d’aquest mateix tram per evitar allaus..

tracking