SEGRE

COMUNICACIONS TRENS

La línia de Manresa estrena horaris al guanyar 5 minuts

El temps de trajecte s'escurça minuts després de suprimir els límits de velocitat || Sorpresa entre viatgers de Tàrrega pel canvi

Passatgers del tren de la línia de Manresa a Tàrrega.

Passatgers del tren de la línia de Manresa a Tàrrega.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els trens de la línia de Manresa (R-12) van estrenar ahir nous horaris després d’entrar en vigor una reducció del temps de trajecte d’uns 5 minuts entre Lleida i la capital del Bages. Aquesta mesura arriba després de l’eliminació de la pràctica totalitat de les limitacions temporals de velocitat que hi havia en diversos trams de la línia, com ja va avançar SEGRE.

Cal destacar que en alguns trajectes la diferència és de només dos o tres minuts. Així, el tren amb sortida de Lleida a les 13.35 hores arriba ara a Tàrrega a les 14.14 hores mentre que abans ho feia a les 14.16 hores.

Sí que canvia, per exemple, el primer tren que surt de la capital del Segrià cap a Barcelona, que abans partia a les 8.50 hores i ara ho fa a les 8.55 hores..

Usuaris del tren a Tàrrega es van mostrar ahir sorpresos i van assegurar que desconeixien la mesura, però la van valorar positivament. Aquest va ser el cas, per exemple, de Lucía Galván, de Cervera. Va explicar que no “ens han informat, ningú no ho sabia, almenys entre la gent que conec, però em sembla bé que es redueixi el temps del trajecte”.

S’ha de recordar que entre Lleida i Manresa s’han suprimit vuit limitacions de velocitat i encara en queden dos: una a l’entrada a Lleida ciutat i una altra entre Terrassa i Manresa. Pel que fa al de Lleida, s’està redactant el projecte per a l’eliminació.

tracking