SEGRE

MUNICIPIS CERTÀMENS

La Fira de l'Oli mantindrà actes virtuals en les edicions vinents

Els va iniciar per la Covid i continuaran per l'acceptació del públic

Acte de clausura de la Fira de l’Oli d’enguany.

Acte de clausura de la Fira de l’Oli d’enguany.PFO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Patronat de la Fira de l’Oli de les Borges mantindrà actes virtuals en la edició que ve del 2022. Espera compaginar-los amb l’activitat presencial una vegada quedi enrere la pandèmia de la Covid.

Així ho va assegurar el gerent del Patronat Fira les Garrigues i regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta. L’organisme ha pres aquesta decisió després d’una consulta popular al febrer.

Hi van participar 228 persones, de les quals un 57% es va mostrar partidari de compaginar la fira virtual i presencial, mentre que un 39,9% va preferir que només sigui presencial. L’ajuntament i el Patronat han donat per acabada aquesta setmana la 58a edició de la Fira de l’Oli amb un balanç positiu, atès que tanca el seu portal en línia amb gairebé 100.000 visites.

La Fira es va celebrar el primer cap de setmana de febrer però va mantenir oberts els seus continguts i contactes fins al 28 de febrer. Les empreses expositores, les demostracions gastronòmiques i els concursos han estat el més visitat del certamen.

Alguns expositors han xifrat en més de 100 les operacions fetes aquests dies..

tracking