SEGRE

MUNICIPIS EQUIPAMENTS

Cervera projecta habilitar una sala polivalent a l'edifici del Sindicat

Inversió de 200.000 euros prevista en el pressupost, que es votarà dimarts vinent

L’edifici històric del Sindicat de Cervera.

L’edifici històric del Sindicat de Cervera.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria de Cervera projecta habilitar una sala polivalent a l’històric edifici del Sindicat. Planteja donar aquest ús a part de la planta baixa, on també preveu instal·lar unes noves oficines municipals. L’alcalde, Joan Santacana, va indicar que serà una primera actuació per donar utilitat a aquest immoble, després que, l’any 2009, es va habilitar una ala com a espai de conferències i encontres dedicats als productors de proximitat.

Santacana va apuntar que està previst que la resta de l’espai es destini en el futur a un museu i un centre d’interpretació dedicat al blat.

Les obres per a la sala polivalent suposaran una inversió de 200.000 euros i comptaran amb ajuts de la Diputació i del fons europeu Leader. Està prevista en el pressupost municipal per a aquest any, que se sotmetrà a aprovació dimarts vinent i que ascendirà a 10,1 milions d’euros.

Altres inversions previstes són la Casa de l’Esport, a la zona esportiva; la remodelació de la plaça Pius XII, i l’execució d’una primera fase del nou carril bici.

La Paeria de Cervera projecta destinar a inversions uns 900.000 euros el 2021, gairebé el doble dels 500.000 del pressupost de l’any passat. Entre l’augment de les despeses per a aquest any cal comptar l’actualització dels salaris dels treballadors municipals, amb la qual cosa la partida de personal ascendirà a uns 200.000 euros.

L’aprovació del pressupost requerirà el vot a favor o l’abstenció d’almenys un dels edils de l’oposició, ja que l’equip de govern de la Paeria, encapçalat per ERC després de la moció de censura contra JxCat, no té prou majoria com per aprovar-ho per si sol.

tracking