SEGRE

SUCCESSOS DELINQÜÈNCIA

Investiguen un intent de segrest a Arbeca

Un home denuncia que va passar tota la nit retingut en una nau || Els suposats capturadors se'n van anar al ser descoberts

Investiguen un intent de segrest a Arbeca

Investiguen un intent de segrest a ArbecaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir l’intent de segrest que un home va denunciar ahir al matí a Arbeca. Els fets es van produir a primera hora del matí en un magatzem del carrer Principat d’Andorra quan, pel que sembla, un home va començar a demanar auxili quan suposadament era retingut per una altra persona que volia fer-lo pujar per la força a un vehicle.

Els crits d’auxili van provocar que deixessin anar l’individu mentre les altres persones se’n van anar a tota velocitat. Els veïns van trucar a emergències, segons va poder saber aquest diari.

Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles de la policia així com una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que va atendre l’home in situ.

Paral·lelament, la policia va desplegar un dispositiu per intentar localitzar els presumptes segrestadors, que va finalitzar sense èxit. Pel que sembla van fugir en direcció a l’N-240.

La víctima, que no és de la localitat, és de nacionalitat malgrat encara que residiria a Andalusia. Els segrestadors serien compatriotes i tot apunta que es coneixen entre ells. Per la seua part, la víctima va manifestar que diverses persones s’haurien interessat en una nau que gestiona al carrer Principat d’Andorra d’aquesta localitat de les Garrigues i que havien quedat allà dimecres per mostrar-los com era, segons van indicar fonts policials. Tanmateix, el van retenir i el van tenir tota la nit segrestat a la nau fins que al matí es va poder escapar. Va ser traslladat a comissaria per prendre-li declaració.

Els Mossos d’Esquadra no descarten cap hipòtesi. Una és que podria tractar-se d’algun tipus de revenja relacionada amb el tràfic de drogues, més concretament amb el de plantacions de marihuana.

tracking