SEGRE

SUCCESSOS CONFLICTES

Veïns denuncien nous robatoris i danys a Albatàrrec

Vista de la partida Tossal, on es produeixen la majoria de robatoris.

Vista de la partida Tossal, on es produeixen la majoria de robatoris.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns d’Albatàrrec van tornar a denunciar ahir robatoris i situacions d’inseguretat al municipi i assenyalen com a responsables una família que estaria ocupant un habitatge a la partida Tossal. L’últim incident es va produir la nit de divendres, cap a les 23.30 hores, quan els Mossos van rebre un avís d’un veí que havia sentit trets o petards.

A l’arribar al lloc dels fets, els agents van contactar amb la persona que els havia trucat, que els va relatar que feia molt de temps que eren víctimes de robatoris i danys per part d’una família que té ocupat un habitatge d’aquesta zona. A més, segons l’alcalde, Jaume Sanuy, també es va produir un intent de robatori en una autocaravana i després de trencar els vidres es van emportar alguns objectes de l’interior.

“Són robatoris sense sentit, perquè s’emporten coses de poc valor, però que causen danys importants”, va assenyalar. A més, l’alcalde va destacar la sensació d’inseguretat que es viu al municipi per part d’aquesta família, que seria conflictiva i que ja ha estat denunciada en altres ocasions.

Fa uns dies, veïns d’Albatàrrec van assenyalar que estaven pensant a muntar patrulles veïnals davant l’onada de robatoris i danys. L’alcalde, per la seua part, confia que es pugui resoldre aviat el conflicte. L’ocupació de la casa està en mans del jutjat i els veïns n’esperen el desnonament.

Els Mossos ja han doblat la vigilància amb més patrulles Els Mossos d’Esquadra ja han doblat la vigilància al municipi arran de les denúncies dels últims mesos pels incidents a la partida Tossal d’Albatàrrec, amb fins i tot dos o tres patrulles cada dia de manera contínua. Fonts policials van assenyalar que estaran pendents de com evoluciona el conflicte entre aquesta família  els veïns.

tracking