SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Tres detinguts per robar en una empresa de Tàrrega

Es feien passar per repartidors

Imatges captades durant els robatoris del grup criminal.

Imatges captades durant els robatoris del grup criminal.MOSSOS D’ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns passat tres homes de 32, 33 i 34 anys, un dels quals veí de Badalona i els altres no tenen domicili conegut, com a presumptes autors de delictes de pertinença a grup criminal, un robatori amb violència, un robatori amb força i, com a mínim, 12 delictes de furts, un dels quals comesos a Tàrrega. La investigació policial va començar el mes de novembre passat després d’un robatori amb força en una empresa del Polígon Industrial Riu Clar a Tarragona.

Quatre individus van arribar al lloc amb una furgoneta, van forçar la porta de l’empresa i es van emportar un palet amb material electrònic valorat en prop de 4.500 euros. Els investigats escollien empreses en què el volum de treball fos elevat i on, per gestionar els repartiments de paqueteria, els magatzems tinguessin les portes obertes.

Així, amb una furgoneta de característiques idèntiques a les dels repartidors, els detinguts accedien a les naus vestits amb roba de treball i es feien passar per treballadors per carregar paquets i caixes i anar-se’n ràpidament i de manera discreta del lloc. Els detinguts acumulen entre els tres un centenar d’antecedents.

tracking