SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Crític el menor de 15 anys que va tenir un accident de quad a Alcarràs

Anava amb dos joves més, de 15 i 17 anys

L’accident va tenir lloc diumenge a la tarda al camí rural les Fites a Alcarràs.

L’accident va tenir lloc diumenge a la tarda al camí rural les Fites a Alcarràs.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’adolescent de 15 anys que va tenir un accident amb un quad diumenge passat a la tarda es trobava ahir hospitalitzat en estat crític a l’Arnau de Vilanova de Lleida. Segons va informar el Servei Català de Trànsit, el sinistre va tenir lloc a les 17.14 hores quan, per causes que es desconeixen i s’investiguen, es va produir una sortida de via d’un quad en el qual els tres ocupants eren menors d’edat.

A conseqüència de l’accident, un dels menors va caure a terra i va patir ferides per les quals va haver de ser traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova, on va ingressar en estat crític. Un altre dels menors va patir ferides lleus.

Els fets van tenir lloc al camí rural les Fites, a cinc-cents metres de l’N-IIa a Alcarràs.

Segons van explicar els Mossos d’Esquadra, els tres menors no portaven casc i havien agafat prestat un quad d’alta cilindrada a un conegut. Aquest vehicle només pot ser conduït a partir dels 18 anys. Els altres dos menors tenen 15 i 17 anys.

Segons els Mossos, els menors no portaven casc i havien agafat prestat el quad a un conegut

Fins al lloc de l’accident es van activar quatre patrulles dels Mossos i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), així com el servei de suport psicològic. Fonts policials van assenyalar que l’accident es va produir pocs minuts després que els menors agafessin el quad.

D’altra banda, dos persones van resultar ahir ferides a primera hora del matí en una col·lisió entre un camió i una furgoneta a Bellmunt d’Urgell. L’accident va tenir lloc a les 7.34 hores a la carretera C.53 i el camió, que transportava porcs, no va perdre la càrrega. D’altra banda, a Almenar, a la carretera A-14, ahir a la tarda va bolcar lateralment un camió carregat d’animals. El conductor va resultar il·lès.

tracking