SEGRE

Dos llocs de Lleida, entre els més freds de l'Estat aquest dimarts

Una imatge de l'estació d'esquí Port Ainé.

Mor un esquiador de 56 anys a Port AinéSki Pallars

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La petita localitat de la comarca de Zamora de Sanabria Robleda-Cervantes, de poc més de 440 veïns, ha marcat -7,3 graus a les 7.50 hores d’aquest dimarts, la temperatura mínima d’Espanya, segons les dades de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Els següents punts més freds, amb -7,2 graus, han estat Cap de Baqueira i Port Ainé, ambdós a la província de Lleida; seguida dels -6,1 graus de Cerler-Cogulla, a Osca, i Xinzo de Limia, a Ourense.

Uns altres tres punts de Castella i Lleó figuren aquest dimarts entre els deu amb les mínimes, amb -5,4 graus al Puerto del Pico, a Àvila; -5,1 en Llaguna de Somoza, a Lleó; i cinc sota zero a Villapún, a Palència.

L’Aemet preveu per a aquest dimarts una caiguda de les temperatures mínimes a Castella i Lleó, amb màximes amb canvis lleugers.

Després de concloure l’avís per neu d’ahir a la zona d’Altiplà de Burgos, aquest dimarts s’anuncia en l’extrem nord i meitat aquest de la Comunitat cel cobert de nuvolositat baixa sense descartar precipitacions febles, sobretot al nord-est i àrees de muntanya, que podran ser de neu per sobre dels vuit-cents o els mil metres.

tracking