SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Ingressa a la presó per un apunyalament a Barbens

Acusat de ganivetades a un home a l'abdomen durant una baralla || Després de l'agressió va fugir i ha estat detingut a Lleida

Imatge d'arxiu de Barbens.

Imatge d'arxiu de Barbens.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de trenta anys veí d’Ivars d’Urgell va ingressar ahir a la presó sense fiança i comunicada acusat d’apunyalar una persona en una baralla a Barbens. Segons van informar ahir els Mossos d’Esquadra, la detenció es va produir dimarts passat i la causa està oberta per un delicte d’homicidi dolós en grau de temptativa. La investigació es va iniciar el passat 13 de febrer després que la policia catalana tingués coneixement que un home havia estat apunyalat a Barbens.

Els fets van tenir lloc cap a les onze de la nit d’aquell dia al carrer Ponent d’aquesta localitat del Pla quan, per motius que es desconeixen i s’investiguen, es va iniciar una discussió entre diverses persones. En un moment donat, una de les persones implicades en la baralla en va ferir greument una altra a l’abdomen amb un ganivet i va fugir del lloc a bord d’un vehicle. A partir d’aquests fets, es va iniciar una investigació que va permetre la identificació del presumpte autor de la ganivetada, que va ser localitzat i detingut dimarts passat, cap a les 12.50 hores, al carrer Canyeret de Lleida.

Els fets van tenir lloc el 13 de febrer i els agents van localitzar el sospitós a Lleida

El detingut, que té antecedents, va passar ahir a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Balaguer, que va decretar-ne l’ingrés a la presó.

El febrer passat, el jutge va decretar l’ingrés en presó preventiva d’un altre detingut per una agressió amb arma blanca a Mollerussa. Es dona la circumstància que l’autor i la víctima d’aquella baralla van ser condemnats una setmana abans dels fets per l’Audiència de Lleida per haver segrestat un home l’abril del 2017 a Sidamon.

Les parts van arribar a un acord i la Fiscalia va rebaixar la petició inicial de tretze anys de presó a una condemna de tres anys i tres mesos per als dos acusats, que van acceptar els fets. L’agressió de Mollerussa va tenir origen en una “revenja” per aquest procés judicial, a més d’altres conflictes entre ells. L’autor de l’apunyalament està acusat d’un delicte d’homicidi en temptativa i d’un altre d’obstrucció a la justícia.

tracking