SEGRE

Tancada la llar d'infants d'Anglesola per un positiu

Lleida té 73 classes confinades, 9 més

Anglesola

Anglesola

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’afectació de coronavirus als centres educatius de les comarques de Lleida empitjora i ja són 73 les classes confinades, 9 més que a l’últim balanç, i 1.668 els estudiants i docents en quarantena, 163 més. En dos dies han augmentat en 18 els grups aïllats.

Segons Educació, segueix tancat per casos de Covid el centre Plançó de la ciutat de Lleida i la llar d’infants d’Anglesola està també clausurada per un cas de Covid. El centre és petit i un sol positiu obliga a confinar tots els alumnes, ja que formen un únic grup bombolla (vuit alumnes i dos docents). Durant la jornada d’ahir el pavelló de Tàrrega va acollir un cribratge massiu de diferents classes d’escoles de la ciutat en les quals s’han detectat positius.

Tàrrega té quatre classes de tres escoles confinades. Així mateix, un 80 per cent dels alumnes de l’escola El Roser del Poal han hagut de confinar-se al donar positiu un docent.

La mesura, segons l’alcalde, Rafel Panadés, s’ha portat a terme “per precaució” i va afirmar que per ara només ha estat detectat un alumne positiu en coronavirus. El col·legi es troba als baixos de l’edifici consistorial i dels seus 61 alumnes, 52 estan confinats.

tracking