SEGRE

MUNICIPIS PROJECTES

Inverteixen 80.000 € a reparar una de les passarel·les de Balaguer

Té desperfectes en diverses zones i han d'instal·lar-hi proteccions

640571_1.jpg

640571_1.jpgPREMSA AJUNT BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria de Balaguer destinarà uns 80.000 euros a la millora d’una de les dos passarel·les per als vianants de la capital, en concret, la situada entre les avingudes dels Països Catalans i Francesc Macià. La falta de manteniment en aquesta infraestructura fa necessari un projecte de més envergadura però serà quan es comenci a actuar quan es pugui calcular amb més concreció el cost de l’obra. Segons l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, “caldrà canviar molts trams de metall que estan malmesos, altres s’hauran de polir i pintar i també s’haurà de posar proteccions a la base de l’arc”.

D’altra banda, la Paeria reprendrà els tràmits per adjudicar de nou la revegetació de l’avinguda dels Països Catalans aquesta tardor després que el primer tràmit de licitació quedés desert. El cost s’atansa als 40.000 euros.

En un altre ordre de coses, el projecte per a la reforma de la climatització del teatre municipal està en exposició pública després d’aprovar-se pel ple. Costarà un total de 532.000 euros i el consistori està buscant subvencions per executar-lo.

tracking