SEGRE

PROMOCIÓ TURISME

El Pla d'Urgell, escenari del Fòrum d'Ecoturisme de Catalunya el 2022

L’estany d’Ivars i Vila-sana, un dels atractius del Pla.

L’estany d’Ivars i Vila-sana, un dels atractius del Pla.J. G. M

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Pla d’Urgell serà escenari el 2022 del tercer Fòrum d’Ecoturisme, Naturalesa i Sostenibilitat (ENS) de Catalunya, trobada bianual de referència d’aquest sector que espera la participació d’uns dos-cents professionals. La candidatura la va presentar el consell del Pla d’Urgell i ha estat escollida després que l’any 2019 tingués com a escenari el municipi de Deltebre.

Segons el president del consell, Rafel Panadés, la iniciativa servirà per consolidar el Pla d’Urgell, comarca que compta amb atractius com l’estany d’Ivars d’Urgell i Vila-sana, com a destinació ecoturística. Allotjaments rurals i hotels així com productes artesanals o de proximitat juntament amb les activitats i rutes que ofereix l’estany seran alguns dels atractius.

La iniciativa, segons va indicar Panadés, vol fer-se extensiva a tots els municipis de la comarca i que aquests puguin presentar els seus recursos turístics, ja sigui a nivell arquitectònic com històric o activitats de lleure. El Fòrum està organitzat pel departament d’Empresa i impulsat per la Taula d’Ecoturisme de Catalunya.

tracking