SEGRE

Detenen dos lladres a Tàrrega quan intentaven vendre el seu botí per internet

El propietari de les eines sostretes les va reconèixer en un conegut portal de compravenda

Edifici de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Tàrrega.

Edifici de la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Tàrrega.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van detenir el dia 13 de març dos homes de 37 anys, de nacionalitat marroquina i residents a Tàrrega, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força.

A principis de desembre es va denunciar un robatori en un magatzem situat al carrer Gerri de la Sal de Tàrrega. Els lladres van forçar la porta de l’edificació i van sostreure nombrosos objectes i eines de treball, entre aquestes unes tisores de podar elèctriques. Dissabte passat el propietari de les eines es va posar en contacte amb els Mossos per informar que les tisores sostretes estaven anunciades en un conegut portal de compravenda per Internet.

El propietari va concertar hora i lloc per veure les tisores i s’hi va presentar acompanyat per agents de paisà. Un cop fetes les comprovacions, els dos homes que volien vendre les tisores van quedar detinguts per la seva presumpta implicació en el robatori. També se’ls va comissar altres eines que portaven al maleter del vehicle, atès que els detinguts no van poder justificar la seva procedència.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. Els detinguts van quedar en llibertat el dia següent, amb l’obligatorietat de comparèixer al jutjat quan siguin requerits.

tracking