SEGRE

ESNOTICIA

Les pistes amplien l'oferta per l'arribada d'esquiadors

El final del confinament comarcal augmenta l'afluència de visitants || Els esports d'aventura confien en la Setmana Santa

Alumnes de clubs d’esquí diumenge durant un entrenament a Port del Comte.

Alumnes de clubs d’esquí diumenge durant un entrenament a Port del Comte.PORT DEL COMTE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les pistes d’esquí de Lleida van registrar ahir una afluència d’esquiadors més gran després de l’entrada en vigor de la lliure mobilitat per Catalunya de les unitats de convivència. El final del confinament comarcal arriba a les portes de Setmana Santa i l’esquí té al davant 3 setmanes per remuntar una temporada amb pèrdues milionàries per les restriccions.

Segons dades de Ferrocarrils de la Generalitat, 210 persones van esquiar ahir a Boí Taüll, davant de les 99 de dilluns passat. Port Ainé en va rebre 170 quan fa una setmana van ser 154 i a Espot van acudir-hi 84 davant les 34 del dia 8.

Mentrestant, Baqueira ampliarà la zona esquiable fins als 54 quilòmetres a partir de dijous i per Setmana Santa podrien obrir més pistes. El mateix dia obrirà l’hotel Montarto.

Des de Port del Comte, el seu responsable, Albert Estella, va assenyalar que hi va haver “una mica més de moviment” i esperen una afluència més gran per Setmana Santa. Fonts de Tavascan van assegurar que estan rebent més reserves per al cap de setmana.

Per la seua part, algunes empreses d’esports d’aventura van començar ahir la temporada. El responsable del sector al Sobirà, Flòrido Dolcet, va explicar que aniran obrint gradualment per arribar a Setmana Santa amb totes les pistes en marxa.

A més de la mobilitat, des d’ahir es permet l’obertura de sales es joc i més activitats culturals, competicions federades de menors de 16 anys i l’obertura de comerços dissabte.

tracking