SEGRE

MEDI AMBIENT RESIDUS

Pobles de les Garrigues, llestos per a la recollida porta a porta

La Granadella ha estrenat el sistema

La Granadella va estrenar ahir la recollida domiciliària.

La Granadella va estrenar ahir la recollida domiciliària.A.L.G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell de les Garrigues treballa per posar en marxa la recollida d’escombraries porta a porta aquest estiu en una primera ruta per donar servei a 6 o 7 poblacions. Segons el president, Jaume Setó, l’acord amb l’empresa Joan Oró, adjudicatària d’aquesta prestació, va per bon camí i queda que interventors i secretaria modifiquin el contracte.

Municipis comara Juneda, Arbeca o Castelldans estan disposats a facilitar la seua implantació com més aviat millor, segons van assegurar ahir els seus respectius alcaldes. L’ajuntament de la Granadella va iniciar ahir la recollida domiciliària amb la fracció orgànica i el plàstic.

Segons l’alcaldessa, Elena Llauradó, la jornada es va desenvolupar sense problemes i la majoria dels veïns va respondre al nou mètode. Tècnics del consell també van fer seguiment, en especial pel que fa a la reubicació de contenidors.

Llauradó va indicar que esperen que el consell agilitzi la implantació del nou mètode per integrar-se al servei comarcal. Els que més reciclin tindran bonificacions en la taxa d’escombraries municipal, va assenyalar.

Val a recordar que el Cogul també fa a recollida porta a porta des de l’octubre.

tracking