SEGRE

ESNOTICIA

Tremp tanca equipaments durant set dies

El risc de rebrot al municipi supera els mil punts i hi ha 10 ingressats a l'Hospital del Pallars || Aran i el Jussà, els territoris amb l'índex més alt de tot Catalunya

Imatge d’arxiu de l’Hospital del Pallars.

Imatge d’arxiu de l’Hospital del Pallars.E.FARNELL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tremp va tancar ahir equipaments durant 7 dies davant de l’augment de contagis i després que el risc de rebrot hagi arribat als 1.090 punts. Fonts municipals van explicar que actualment compten amb uns 24 casos actius.

A l’Hospital del Pallars hi ha 10 persones ingressades per Covid i temen que l’augment de positius pugui provocar que el centre sanitari arribi al límit de la seua capacitat. A més, a l’escola Maria Immaculada hi ha 5 grups i 115 persones aïllades, segons les dades d’Educació.

Per totes aquestes raons, i seguint les indicacions de Salut Pública, el consistori ha tancat els pavellons del Juncar i del Casal, l’edifici El Club, l’Espai Cultural La Lira i la biblioteca. A més, l’escola de música tornarà a oferir classes telemàtiques.

Aquesta és la segona vegada que l’ajuntament tanca equipaments. La primera va ser a començaments de desembre, quan el risc de rebrot també era de més de mil punts i era actiu el brot a la residència, que va causar 61 morts.

Les mateixes fonts van assenyalar que la Policia Local i la Creu Roja recordaran les mesures de prevenció. Per la seua part, la Pobla de Segur ha recomanat als veïns, a través d’un edicte, que intensifiquin les mesures de prevenció.

Fonts municipals van assenyalar que hi ha 18 casos actius i que la majoria són de la variant britànica (a Lleida suposa més del 80% dels contagis)..

Mentrestant, Aran i el Jussà són els territoris amb el risc de rebrot més gran, amb 1.136 i 1.042 punts, respectivament. A la Val, el Conselh va notificar ahir 13 nous positius i a l’Espitau hi ha 9 ingressats després d’un trasllat a l’hospital Arnau de Vilanova i 3 nous ingressos.

De la mateixa manera, la nena de 5 anys que va ser traslladada al Vall d’Hebron continua amb una evolució faborable, segons van afirmar fonts pròximes.

tracking