SEGRE

ESNOTICIA

La Policia de Tremp informa els veïns de les precaucions

Baixen els ingressos a l'Hospital del Pallars

La Policia Local de Tremp recordant ahir les mesures en un local.

La Policia Local de Tremp recordant ahir les mesures en un local.AYUNTAMIENTO DE TREMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Policia Local i voluntaris de Creu Roja van recordar ahir les mesures de seguretat per prevenir contagis de coronavirus als veïns de Tremp. Fonts municipals van explicar que els agents de la policia ja duien a terme accions d’aquest tipus, si bé ara s’han intensificat. Això es deu a l’augment de contagis a la capital del Pallars Jussà, on actualment hi ha uns 24 casos actius de Covid i la majoria correspondrien a la variant britànica, segons van indicar les mateixes fonts.

Per aquesta raó, l’ajuntament va decidir dilluns tancar durant una setmana equipaments municipals com els pavellons del Juncar i del Casal o el Espai Cultural La Lira, mentre que l’escola de música tornarà a oferir classes telemàtiques (vegeu SEGRE d’ahir).

Així mateix, van apuntar que actualment hi ha 7 persones ingressades per Covid a l’Hospital del Pallars, tres menys que dilluns.

El risc de rebrot a Tremp va augmentar ahir i es va situar en 1.129 punts, davant dels 1.090 de dilluns, segons les dades de la conselleria de Salut.

Mentrestant, en el conjunt del Pallars Jussà aquest indicador va descendir fins als 881 punts, malgrat que aquest continua sent la segona taxa més alta de Catalunya, després d’Aran.

tracking