SEGRE

SUCCESSOS SUPLANTACIÓ

Suplanta la identitat d'un home que li havia pagat perquè fes l'examen del carnet de conduir en nom seu

Enxampen a Fraga un veí de Lleida fent l'examen teòric del carnet de conduir en nom d'un veí d'Osca a canvi de diners

Enxampen a Fraga un veí de Lleida fent l'examen teòric del carnet de conduir en nom d'un veí d'Osca a canvi de dinersACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Civil va enxampar dimarts a Fraga un veí de Lleida de 42 anys que es feia passar per un veí d'Osca de 51 per fer l'examen teòric del carnet de conduir, a canvi de diners. Tots dos estan investigats per un delicte d'usurpació d'estat civil i, segons els investigadors, el veí de Lleida, que utilitzava diverses identitats, no era la primera vegada que feia el mateix, ja que es va saber que dies abans havia estat investigat pels mateixos fets a Navarra.

La suplantació d'identitat es va descobrir durant una inspecció destinada precisament a disminuir el frau en la obtenció de permisos de conduir, quan funcionaris de Tràfic van sospitar de l'investigat perquè no s'assemblava a la persona de la fotografia del carnet d'identitat. La Guardia Civil va obrir diligències per aquests fets i les van lliurar als jutjats d'instrucció de Fraga, que podria citar els investigats a declarar.

tracking