SEGRE

La Seu d'Urgell allarga l'enduriment de les restriccions perquè no han millorat els indicadors

L'índex de risc de rebrot és de 843,3 i la taxa de transmissió d'1,6, amb 4 pacients ingressats al Sant Hospital

Una de les entrades del Sant Hospital de la Seu d'Urgell.

Una de les entrades del Sant Hospital de la Seu d'Urgell.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha decidit allargar una setmana més les mesures restrictives al municipi perquè no han millorat les dades epidemiològiques de la covid-19. L'alcalde de la Seu d'Urgell, Jordi Fàbrega, ha dit que "és una situació molt complicada per molta gent, sobretot per les activitats extraescolars i els infants", però amb les dades sanitàries actuals i a les portes de Setmana Santa "no poden fer una altra cosa", ha afegit. Fàbrega ha demanat "la col·laboració de tothom per fer aquest esforç una setmana més per poder evitar mals majors que portin una situació molt més greu". L'índex de risc de rebrot a la Seu d'Urgell és de 843,3, amb una taxa de transmissió d'1,6. Hi ha 4 pacients ingressats per covid-19 al Sant Hospital.

Davant d'aquesta evolució, i d'acord amb les recomanacions de la Unitat de Vigilància Epidemiològica del Departament de Salut, l'Ajuntament de la Seu ha tornat a allargar, durant els pròxims 7 dies, –fins al divendres 26 de març–la suspensió temporal de les activitats extraescolars, per tal de reduir al màxim les oportunitats de contagi per contactes socials, ajornar les competicions esportives federades no professionals i les activitats esportives extraescolars, evitar mobilitat i reunions en llocs públics que no siguin estrictament necessaris.

El consistori urgellenc també manté el tancament de les escoles de música, art i dansa, biblioteca (només el servei de préstec) i sales d'exposició, així com totes les instal·lacions esportives municipals, la suspensió temporal de tots els actes culturals i el tancament de parcs infantils.

tracking