SEGRE

Un total de 823 aspirants més a 2 borses de treball de la Diputació de Lleida

La Diputació aportarà 15 milions a ens locals en menys de dos mesos per a despeses pel coronavirus

La Diputació aportarà 15 milions a ens locals en menys de dos mesos per a despeses pel coronavirusAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació ha convocat per dissabte noves proves selectives per als 823 aspirants a formar part de dos borses de treball: la de personal auxiliar administratiu i la d’oficials de recaptació per a l’organisme autònom de tributs.

Per a la primera s’han admès 535 persones, que començaran la prova a les 10.00 hores, mentre que per a la segona hi ha 288 aspirants que començaran l’examen a les 17.00 hores. Aquestes dos convocatòries arriben després de la prova que es va celebrar el 20 de febrer per al personal administratiu, a la qual es van presentar 302 persones i la van superar 170.

El procés servirà per ordenar les persones segons la puntuació. S’hi sumaran els mèrits que s’acreditin en una segona fase. Per accedir a les proves, han hagut d’acreditar que, com a mínim, disposen d’un títol oficial de Batxillerat o tècnic i coneixements del nivell C1 de català.

De la mateixa manera que al febrer, s’aplicaran mesures amb l’objectiu que les oposicions es puguin portar a terme amb garanties higienicosanitàries a causa de la Covid. Per exemple, s’habilitaran diverses entrades, hi haurà controls de temperatura, les aules estaran ventilades i l’ús de la mascareta serà obligatori.

La Diputació mobilitzarà més d’una trentena de col·laboradors.

Canvis en intervenció

D’altra banda, la Diputació ha obert el tràmit per nomenar l’interventor després del cessament de l’actual, un càrrec d’habilitació nacional però que és de lliure designació

tracking