SEGRE

ECOLOGIA BANQUETA

Una crema de rostolls fa caure un arbre i en malmet vint més

Plàtans a la banqueta del canal d'Urgell al Palau d'Anglesola || El consistori ho denuncia i els regants valoren talar els afectats

Els bombers, actuant a la zona afectada pel foc.

Els bombers, actuant a la zona afectada pel foc.AJUNTAMENT DE EL PALAU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un arbre es va desplomar dimecres a la tarda, sense provocar ferits, i una vintena van registrar danys per una crema de rostolls al Palau d’Anglesola. Es tracta de plàtans a la banqueta de la tercera séquia principal del canal d’Urgell. El foc es va estendre en un tram d’uns 200 metres.

Al lloc dels fets es van desplaçar els Bombers, agents dels Mossos d’Esquadra i membres del cos d’Agents Rurals. Ara per ara, es desconeix l’autor o autors dels fets i l’ajuntament del Palau ha interposat una denúncia, segons van corroborar fonts pròximes al consistori.

Per la seua part, els tècnics de la Mancomunitat General de Regants dels Canals d’Urgell valoraran quins són els arbres que han quedat més afectats per aquest incident i si és necessari talar-los per evitar que caiguin.

Precisament, fa un mes un altre dels arbres que formen part d’aquesta banqueta al seu pas per aquest municipi del Pla d’Urgell també va caure sobre el camí que passa paral·lel al banquet, després d’un fort vendaval. Per aquesta raó, es va tallar el pas a la zona i la Casa Canal es va encarregar de retirar-lo. Tampoc en aquest cas no es van registrar ferits.

Les banquetes del canal són una zona habitual de passeig veïnal i per fer esport.

tracking