SEGRE

MUNICIPIS HABITATGE

Balaguer compra 13 pisos per evitar que desallotgin 12 famílies

L'ajuntament considera que van patir “assetjament immobiliari”

Cruïlla de Sant Pere Màrtir i Ramon Llull, on hi ha els pisos.

Cruïlla de Sant Pere Màrtir i Ramon Llull, on hi ha els pisos.PREMSA AJUNT, BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria de Balaguer ha formalitzat la compra de tretze pisos al carrer Ramon Llull per garantir que les dotze famílies que els habiten puguin continuar vivint-hi. Els inquilins han patit episodis d’“assetjament immobiliari”, segons va explicar el regidor d’Assumptes Socials, Kevin Bruque.

Va explicar que aquests habitatges “van acabar en mans de fons voltor, en què els responsables modificaven cada mes el preu del lloguer i amenaçaven els inquilins de fer-los fora”. Va afegir que, arran d’aquesta “especulació econòmica”, la Paeria va decidir actuar i, finalment, “hem pogut comprar aquests tretze habitatges i regularitzar la situació d’aquestes famílies perquè puguin seguir vivint-hi tranquil·lament”.

Les dotze famílies que habiten aquests habitatges podran continuar-hi pagant un lloguer en funció de la seua renda. S’ha de recordar que la partida més important dels pressupostos del 2020 de la Paeria de Balaguier va ser per a habitatge social. Incloïa 530.000 euros destinats a la compra d’aquests tretze pisos, entre altres actuacions.

tracking