SEGRE

Denuncien 59 esquiadors que anaven a Port del Comte

La zona de debutants de les pistes de Port del Comte.

La zona de debutants de les pistes de Port del Comte.P.C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van interceptar ahir a primera hora del matí a Solsona un autobús procedent de Barcelona amb 59 passatgers que es dirigia a l’estació d’esquí de Port del Comte. I és que, malgrat que s’hagi decretat la lliure mobilitat per tot Catalunya, les persones només poden desplaçar- se a altres comarques amb membres del seu grup de convivència.

Els agents van rebre un avís en el qual se’ls avisava que un autobús que havia sortit de Barcelona amb 59 persones es dirigia cap a les pistes d’esquí de Port del Comte. Els Mossos van organitzar un control i van interceptar el vehicle en el punt quilomètric 78 de la carretera C-55, al costat del polígon industrial dels Ametllers de Solsona. Van procedir a la identificació de tots els passatgers i van comprovar que no pertanyien a un mateix grup de convivència. N’hi havia de totes les edats, segons van informar els Mossos a través d’un comunicat. Després de la identificació, els agents els van imposar a tots una denúncia.

A més, han obert una investigació per aclarir si aquest desplaçament havia estat organitzat per alguna empresa o agència turística. A més, els Mossos van obligar a fer mitja volta l’autocar i tornar cap a Barcelona. Amb tot, l’expedició fallida va recórrer prop de 120 quilòmetres entre Barcelona i Solsona fins que va ser aturat pels Mossos per haver infringit les restriccions sanitàries actuals.

tracking