SEGRE

SERVEIS PÀRQUING

Màquines noves per pagar la zona blava de Mollerussa amb targeta

Primer aparcament d'alta rotació

Els treballs per renovar les màquines expenedores.

Els treballs per renovar les màquines expenedores.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Mollerussa, a través de la concessionària de la zona blava Dornier, ha posat en marxa els treballs per renovar la vintena de màquines expenedores actuals per permetre el pagament amb targeta de crèdit, una funció que actualment tenien desactivada. Fins ara, la zona d’estacionament limitat s’havia de pagar en metàl·lic o a través d’una aplicació de mòbil.

Així mateix, està previst activar la primera zona d’alta rotació de la ciutat a partir de la setmana vinent amb un màxim d’una hora d’estacionament permès. L’alcalde, Marc Solsona, va recordar que es tracta d’un pàrquing de disset places al carrer la Creu, al davant l’església parroquial, actualment gratuït.

El primer edil va indicar que està previst que en aquest aparcament (durant aquesta mateixa setmana se senyalitzarà i s’instal·larà una màquina expenedora de tiquets), es puguin destinar una part de les places per als familiars dels difunts mentre acudeixen a la cerimònia d’enterrament a l’església parroquial de Sant Jaume, un servei del qual s’estan ultimant els detalls amb l’empresa funerària que presta el servei a la ciutat.

tracking