SEGRE

SUCCESSOS TRÀNSIT

Detingut el conductor que va causar l'accident en què va morir un nen

Un veí de Ponts de 67 anys al qual investiguen per homicidi imprudent || Va envair el sentit contrari, segons els Mossos d'Esquadra, en la col·lisió de dijous a Sanaüja

Imatge de la col·lisió frontal a última hora de la tarda de dijous a Sanaüja.

Imatge de la col·lisió frontal a última hora de la tarda de dijous a Sanaüja.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous a la nit un dels conductors implicats en l’accident mortal de Sanaüja, a la Segarra, en el qual va perdre la vida un nen de nou anys (vegeu SEGRE d’ahir). Es dona la circumstància que tant l’arrestat, de 67 anys, que portava un totterreny, com la víctima, que anava en un turisme al costat de la seua família, són veïns de Ponts.

Segons la investigació de la policia catalana, el totterreny va envair el carril contrari. Pel que sembla, s’hauria adormit o es va distreure, segons van explicar a aquest diari fonts properes al cas.

L’home va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi per imprudència, encara que també podria ser acusat de diversos delictes de lesions per imprudència, ja que hi va haver uns altres tres ferits, la mare del nen i la seua parella, i la germana, d’11 anys. Va quedar ahir en llibertat després de declarar al jutjat de Balaguer.

La col·lisió va tenir lloc a les 19.14 hores, quan el menor va morir en una col·lisió frontal entre un turisme i un totterreny a la carretera C-1412. Els dos vehicles van xocar i, com a conseqüència de l’impacte, va morir el nen. La germana i la mare van resultar ferides greus i la parella d’aquesta última, que conduïa el vehicle, lesions de caràcter menys greu.

Dijous va ser una jornada negra, ja que també va morir un veí d’Agramunt de 54 anys quan la moto va col·lidir contra un tractor a la C-53 al seu pas per Anglesola. Amb les de dijous, ja són quatre les víctimes mortals en accidents de trànsit a les carreteres lleidatanes des de començament d’any, una menys de les que es van produir en el mateix període del 2020.

D’altra banda, s’ha de destacar que els Mossos d’Esquadra van detenir durant l’any 2019 tres conductors acusats d’un delicte d’homicidi imprudent en accidents de trànsit mortals registrats a Martinet, Torres de Segre i Lleida. En el primer cas, el conductor d’un totterreny va atropellar un ciclista a l’N-260 després d’envair el sentit contrari. A Torres de Segre, va morir una dona al ser atropellada per un conductor drogat. I a la capital del Segrià, un xòfer que anava drogat i que va fugir va atropellar una dona a l’avinguda de Pinyana.

tracking