SEGRE

EMERGÈNCIES ACCIDENT

Ferit de gravetat per una explosió de gas en una granja d'Alcarràs

La víctima va ser evacuada en helicòpter a la unitat de cremats del Vall d'Hebron || La deflagració es va produir quan l'home, de 60 anys, s'estava dutxant

L’accident es va produir a les 8.48 hores en aquesta granja d’Alcarràs.

L’accident es va produir a les 8.48 hores en aquesta granja d’Alcarràs.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un ramader d’Alcarràs d’uns 60 anys va resultar ferit de gravetat ahir al matí al registrar-se una explosió de gas quan es dutxava en una granja a la localitat. L’home va ser evacuat en helicòpter a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona, on va ingressar a la unitat de cremats, segons va informar el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). L’explosió es va produir a les 8.48 hores en una granja situada al quilòmetre 3 de la carretera L-800. La deflagració es va produir per l’acumulació de gas a la zona de vestidors.

L’alcalde d’Alcàrras, Jordi Janés, va explicar que “l’accident s’ha produït quan el ramader s’anava a dutxar i volia posar l’aigua calenta. Es desconeix si ha estat per una estufa o l’escalfador”. No hi va haver incendi.

El succés es va produir a les 8.48 hores en una explotació situada a la carretera L-800

Al lloc van acudir dos ambulàncies i un helicòpter medicalitzat del SEM, la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. No van haver d’acudir-hi els Bombers perquè no hi va haver incendi i la granja no va resultar afectada. Janés va afegir que “el ramader ha sortit pel seu propi peu a l’exterior de la granja i amb un treballador han trucat a Emergències”.

L’home va patir cremades de diferent consideració i es va decidir evacuar-lo en helicòpter a l’hospital Vall d’Hebron, que compta amb una unitat especialitzada en cremats. L’home estava ingressat ahir a la tarda en estat greu, segons va informar el centre hospitalari. Per la seua part, l’alcalde d’Alcarràs va explicar que no es temia per la seua vida.

L’any passat es van registrar 5.767 accidents laborals a Lleida. S’ha registrat una disminució d’un 25% respecte al 2019 a causa de la reducció de la mobilitat causada per les restriccions, l’aturada de la primavera passada i l’auge del teletreball. Tanmateix, onze persones van perdre la vida a la feina l’any passat a la província, una xifra superior a la del 2019, segons el ministeri de Treball.

tracking