SEGRE

MUNICIPIS MILLORES

La Seu millora la seguretat de l'accés al Poble Sec i a Calbinyà

Amb la urbanització del vial, que tindrà set metres d'ample

El carrer Bellavista serveix d’accés al barri i a Calbinyà.

El carrer Bellavista serveix d’accés al barri i a Calbinyà.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de la Seu d’Urgell millorarà la seguretat de l’accés principal al barri de Poble Sec i al poble de Calbinyà, que forma part del municipi de les Valls de Valira. El projecte contempla urbanitzar part del carrer Bellavista. El regidor d’Urbanisme, Joan Gurrera, va detallar que el nou carrer passarà a tenir 7 metres d’ample i dos voreres, una de 4 metres i l’altra de gairebé 3. L’actuació millorarà la seguretat d’aquest tram comprès entre els carrers Monturull, que va ser millorat ja fa alguns anys, i l’avinguda Guillem Graell, que creua la ciutat.

Gurrera va destacar l’elevat volum de trànsit d’aquest carrer, que la situa com “un punt conflictiu” a nivell de seguretat, tant de conductors com de veïns que es desplacen a peu atesa la proximitat amb el nucli urbà.

L’obra suposarà una inversió total de 285.730 euros. Mentre durin els treballs hi haurà pas alternatiu per regular el trànsit i no haver de tallar en cap moment l’accés. L’ajuntament espera la liquidació del 2020 per saber si queda romanent de tresoreria per executar l’obra aquest mateix any.

tracking