SEGRE

TRADICIONS INICIATIVES

Les caramelles de la Seu i Castellciutat, només en vídeo

No es podran celebrar per la Covid

Última edició de les caramelles a la Seu d’Urgell, el 2019.

Última edició de les caramelles a la Seu d’Urgell, el 2019.RÀDIO LA SEU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els carrers de la Seu d’Urgell i Castellciutat no podran disfrutar per segon any consecutiu de les tradicionals caramelles. Per aquesta raó, els tres cors caramellaires han organitzat una cantada en format audiovisual.

D’aquesta forma, les Caramelles Infantils, integrades per alumnes dels grups de cant coral de l’Escola Municipal de Música (EMM) i l’alumnat de cinquè de Primària dels col·legis Mossèn Albert Vives, Pau Claris i La Salle, han preparat quatre peces, una per part de cada centre educatiu, que compten amb l’acompanyament instrumental de les professores de l’EMM Cati Plana i Georgina Fàbregas. Aquesta interpretació ha estat gravada en vídeo, que es complementa amb les interpretacions del Cor de Caramelles de la Germandat de Sant Sebastià i dels Caramellaires de Castellciutat, amb cantades d’anys anteriors, al no poder fer assajos per la situació sanitària.

El vídeo es podrà veure per primera vegada el dissabte 3 d’abril a les 12 del migdia a l’enllaç https://youtu.be/HHkwcS2SxYc. A més, des de dissabte i fins dilluns, la sala de Sant Domènec s’engalanarà amb cistelles, faixes i barretines.

tracking