SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Aparatosos accidents de trànsit a Térmens, Castell de Mur i la Pobla

Imatge de l’accident a Castell de Mur.

Imatge de l’accident a Castell de Mur.BOMBERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les carreteres de Lleida van registrar ahir a la tarda tres aparatosos accidents. El primer es va produir a les 14.40 hores a la carretera C-13 a Térmens quan van col·lidir dos vehicles. Un dels ocupants va quedar atrapat i va haver de ser rescatat pels Bombers de la Generalitat, que van desplaçar sis dotacions fins al lloc.

També hi van acudir dos patrulles de Mossos i dos ambulàncies del SEM. El sinistre es va saldar amb dos ferits, un home i una dona que van ser evacuats amb pronòstic greu i menys greu, respectivament, a l’hospital Arnau de Vilanova, segons va informar el Servei Català de Trànsit. El sinistre no va provocar retencions.

El segon accident va tenir lloc a les 18.33 hores en una carretera de Castell de Mur, al Pallars Jussà, quan un totterreny va sortir de la via i va quedar en el marge de la calçada amb perill de caure per un desnivell. El conductor va ser rescatat de l’interior per efectius dels GRAE i posteriorment evacuat amb un helicòpter a l’hospital de Tremp.

Pràcticament a la mateixa hora, a les 18.43 hores, un motorista i el seu acompanyant van resultar ferits al tenir una caiguda a la carretera LV-5022 entre les localitats de la Pobla de Segur i Conca de Dalt. Un dels accidentats va acabar caient per un desnivell. Al lloc van acudir els Bombers, el SEM i els Mossos d’Esquadra.

tracking