SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Detinguts a Ponts després d'una persecució de pel·lícula de 60 km

Una parella se salta un control a Adrall i emprèn la fugida per la C-14 || El conductor havia robat el cotxe a la seua mare

Moment de la detenció dels dos fugits a Ponts.

Moment de la detenció dels dos fugits a Ponts.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Persecució de pel·lícula la que es va viure ahir al matí a la C-14 en els 60 quilòmetres que separen Adrall, a l’Alt Urgell, de Ponts, a la Noguera, després que un cotxe en el qual viatjava una parella se saltés un control i iniciés una fugida. El succés va tenir lloc cap a les 10.00 hores, quan els Mossos feien un control policial a la C-14 a Adrall.

Un vehicle va enfilar la rotonda al revés i va fugir. Els Mossos en van anotar la matrícula i van comprovar que el vehicle constava com a robat.

Es va iniciar una persecució i es van activar altres patrulles perquè li donessin l’alto. Tanmateix, el vehicle va seguir a tota velocitat i el conductor feia cas omís de les indicacions policials.

Va fer avançaments incorrectes i va estar a punt d’atropellar un operari de la via. Finalment el turisme va poder ser interceptat a l’interior de Ponts.

El conductor, de 21 anys i de Barcelona, va ser detingut per conducció temerària, anar sense permís, robatori de vehicle (l’havia sostret a la seua mare), desobediència i trencament de condemna, ja que tenia una ordre d’allunyament respecte a l’acompanyant. Al seu torn, la dona, de 42 anys i de la Garriga, va ser detinguda perquè tampoc no podia atansar-se a l’home.

tracking