SEGRE

FAUNA COMERCIALITZACIÓ

L'escorxador de Sort, encara sense venda

La firma Vedat Pirineus SL només exporta però preveu comercialitzar pròximament

Imatge d’arxiu del punt de recollida de carn a Sort.

Imatge d’arxiu del punt de recollida de carn a Sort.VEDAT PIRINEUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La venda directa de carn de caça del Pirineu de Lleida continua paralitzada al no disposar d’una línia específica de comercialització a l’escorxador de Sort. Precisament, l’ajuntament ha donat llum verda a la licitació per a la cessió de lloguer d’un espai a l’escorxador municipal destinat al punt logístic. Tanmateix, el tractament de la carn i la seua posterior comercialització esperen pendents d’obrir un punt de venda.

La firma Vedat Pirineus SL, que el 2019 va obrir de manera provisional aquest punt logístic a Sort, ja ha presentat el projecte per habilitar aquest servei de venda. El seu responsable, Benito Mendoza, va apuntar que estan treballant per poder obrir-lo com més aviat millor.

Va afegir que fins ara tenien un conveni amb l’ajuntament de Sort per al punt logístic de recollida i transport de la carn de caça i ara aquest conveni s’ha regulat. Mendoza va confiar que en els propers mesos es puguin executar les obres per a aquest punt de venda.

“De moment, continuem traslladant la carn de caça de les comarques del Pirineu a Còrdova on un establiment especialitzat prepara la carn per a la venda”, va dir. Va afegir que la regulació del conveni amb Sort permet continuar donant el servei com a punt logístic.

El Govern català va autoritzar el 2019 la venda directa de carn de caça, fins llavors vetada a Catalunya, i va regular la recollida, transport, tractament i venda de carn silvestre destinada al consum.

tracking