SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Una jove cau al buit per intentar rescatar un gat a la Seu d'Urgell

Va pujar a la teulada d'un bloc, que va cedir

L’accident va tenir lloc en una claraboia interior d’un immoble de l’avinguda Salòria de la Seu.

L’accident va tenir lloc en una claraboia interior d’un immoble de l’avinguda Salòria de la Seu.C. SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove veïna d’Andorra va resultar ferida de gravetat divendres al precipitar-se al buit des de diversos metres d’altura quan intentava recuperar un gat que s’havia escapat de l’interior d’un domicili a la Seu d’Urgell.

Els fets van tenir lloc divendres al migdia en un bloc de pisos situat a l’avinguda Salòria de la capital alturgellenca. Fonts del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que van ser les úniques que van actuar en l’accident, van explicar que van rebre l’avís de la dona ferida a les 12.36 hores del migdia i que fins al lloc dels fets es van desplaçar tres dotacions, dos de les quals ambulàncies, així com un helicòpter medicalitzat, que va traslladar la ferida en estat greu fins a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, segons van constatar les mateixes fonts.

La jove va caure d’una altura de quatre metres i va ser evacuada a l’hospital Arnau amb ferides greus

La jove de 29 anys es trobava de visita en aquest habitatge de la Seu i, a l’escapar-se el gat, es va oferir per anar a buscar-lo, acabant tant ella com l’animal a la teulada.

Per la seua part, fonts de l’ajuntament de la capital de l’Alt Urgell van confirmar a aquest diari que l’accident es va produir quan la dona es proposava recuperar l’animal a la teulada i que va caure d’una altura de més de quatre metres. Van indicar que va precipitar al buit per una claraboia interior de l’aparcament comunitari de l’immoble. Per causes que es desconeixen i s’investiguen, la teulada d’uralita a la qual va pujar va acabar cedint i ella va caure al buit. La noia va ser traslladada en estat greu amb múltiples contusions i fractures, van indicar les mateixes fonts.

Mentrestant, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra obriran diligències informatives per provar d’aclarir les circumstàncies de l’accident.

tracking