SEGRE

TURISME PROMOCIÓ

Vilaller estrena un itinerari botànic amb autoguies i QR

Gràcies al treball d'una alumna de segon de Batxillerat

La inauguració de l’itinerari botànic divendres a Vilaller.

La inauguració de l’itinerari botànic divendres a Vilaller.A. VILALLER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El municipi de Vilaller ha estrenat aquest cap de setmana l’itinerari botànic Camí de l’Obago. El sender s’ha senyalitzat gràcies al treball d’investigació d’una alumna de segon de Batxillerat, Laura García, del col·legi Episcopal de Lleida.

S’han estrenat plafons amb informació sobre les varietats de la flora més representatives de la vall de Barravés. Per accedir a tota la informació s’han habilitat diferents autoguies en català, castellà, anglès i francès i també codis QR.

El consistori ha incorporat activitats per potenciar el turisme familiar i sostenible

Així mateix, s’ofereixen tríptics per poder fer una gimcana per la vall per trobar plafons amagats d’una desena d’animals que viuen en aquesta zona.

Aquesta iniciativa es converteix així en una activitat més que ofereix el municipi de Vilaller per donar a conèixer l’entorn natural, la flora i la fauna, i un atractiu més per al turisme familiar, sostenible i saludable.

L’ajuntament de Vilaller busca potenciar el turisme amb activitats i millores a les zones de lleure. També ha obert una oficina de turisme i plafons informatius de rutes senderistes pel municipi i s’ha senyalitzat la ruta del Camí de Sant Jaume.

tracking