SEGRE

SUCCESSOS ALDARULLS

Detingut per un incendi al CAP d'Artesa de Segre

Va calar foc a palets que va apilar a la porta d'entrada || Un home de 43 anys que acumula una vintena d'antecedents

L’incendi va causar danys menors a l’entrada del CAP d’Artesa de Segre.

L’incendi va causar danys menors a l’entrada del CAP d’Artesa de Segre.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir de matinada un veí d’Artesa de Segre per provocar un incendi a la porta del CAP d’aquest municipi de la Noguera. Segons van explicar fonts de la policia catalana, els fets van tenir lloc poc abans de les 1.30 hores, quan personal del centre mèdic, situat al carrer Àngel Guimerà, van alertar que hi havia una persona que provocava aldarulls.

Ràpidament, fins al lloc es van traslladar patrulles dels Mossos d’Esquadra, que van poder interceptar aquest individu, que es trobava en estat ebri i que havia calat foc a palets que havia apilat a l’entrada del CAP.

El detingut es trobava sota els efectes de l’alcohol i el personal del CAP va donar l’avís als Mossos

Els agents també van avisar els Bombers de la Generalitat, que van poder extingir poc després el foc.

A causa de l’incendi, es van produir danys a l’entrada d’accés i una mica de fum, però no hi va haver afectats entre el personal que es trobava en aquell moment a les dependències sanitàries.

L’home va ser identificat com un veí d’Artesa de Segre de 43 anys i que acumula fins a una vintena d’antecedents per diferents delictes. Espera passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Balaguer acusat d’un delicte d’incendi.

L’any passat, els Mossos d’Esquadra van rebre tres denúncies per delictes contra la seguretat ciutadana per incendis provocats, fets pels quals van arrestar dos persones. En canvi, en els mesos de gener i febrer d’aquest any s’han registrat dos denúncies per aquest tipus de delicte, amb dos arrestos.

El mes passat, l’Audiència de Lleida va condemnar a quatre anys de presó una dona acusada de provocar un incendi en un habitatge a Balàfia després d’una discussió amb els seus companys de pis. Una vintena de persones van haver de ser desallotjades.

tracking