SEGRE

EQUIPAMENTS PROJECTE

Quasi mig centenar de dissenys per al nou col·legi del Palau d'Anglesola

Un total de 47 arquitectes van presentar propostes per al centre

Un dels edificis del col·legi de primària.

Un dels edificis del col·legi de primària.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 47 arquitectes van presentar dissenys per a la nova escola que projecta l’ajuntament del Palau d’Anglesola al complex Sant Roc. Aquest equipament haurà d’agrupar en un únic edifici el col·legi Arnau Berenguer, ara amb aules en dos immobles separats per la carretera del Poal. També inclourà una guarderia municipal.

Després d’una primera selecció, queden cinc propostes de disseny. Les haurà de valorar un comitè qualificador format per dos arquitectes del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, un del departament d’Educació i el de l’ajuntament. La previsió és que la setmana que ve es doni a conèixer el nom del guanyador, la qual cosa permetrà iniciarà el procés de licitació de l’obra.

Segons va explicar l’alcalde, Francesc Balcells, la previsió del consistori és inaugurar l’escola de cara al curs 2023-24. El nou complex Sant Roc del Palau inclourà, a més del centre educatiu, diferents equipaments de lleure i esportius. Aquest projecte obligarà a traslladar el camp de futbol a una nova ubicació, encara pendent de definir.

tracking